e
Banner

Etiketler: thermo king



EMD Frigo Lojistik Thermo King’i tercih etti



Türkiye’de tek çatı altında kurulu en büyük lojistik amaçlı iklimlendirilmiş depolama kapasitelerinden birisine sahip olan EMD Frigo Lojistik, soğuk zincir parsiyel gıda taşımacılığına Thermo King ile başlıyor.




Thermo King’e ‘Akıllı Treyler’ ödülü


Yayın: 08-10-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Dünyanın en büyük soğutucu ünite üreticisi Thermo King’in Advancer A-Serisi, Avrupa'nın önde gelen 16 taşımacılık dergisini temsil eden uluslararası jüri tarafından 'Akıllı Treyler' kategorisinde birincilikle ödüllendirildi. 




Thermo King’ten Covıd-19 aşıları için depolama çözümü


Yayın: 20-10-2020

Thermo King, COVID-19 aşıları geliştiren küresel ilaç şirketlerinin gereksinimlerini karşılayabilecek geçici depolama çözümleri portföyünü genişletti. Portföy, artık ilaç müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Ultra Düşük Sıcaklık Çözümleri içeriyor. 
 




Thermo King’ten sağlığa özel çözümler


Yayın: 30-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Thermo King, sağlık ürünlerin etkinliğinin hava taşımacılığından denizyoluna, demiryoluna, treylere, son teslimat noktasına kadar devamlılığını sağlama yönünde çalışmalarını sürdürüyor.




Thermo King’ten NRMM Stage V uyumlu üniteler


Yayın: 23-02-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Thermo King, Avrupa Birliği Parlamentosu tarafından yürürlüğe alınan yeni emisyon mevzuatına tam uyumlu ünitelerini müşterilerine sunuyor.




Thermo King’ten 'Kış'lık yedek parça kampanyası


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren, soğuk zincir taşımacılığının en çok tercih edilen soğutucu ünite markası Thermo King, kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde müşterileri için satış sonrası servis kampanyası başlattı. 




Thermo King, Hollanda'da ilk Axlepower teslimatını gerçekleştirdi


Yayın: 02-02-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom treyler soğutması sağlayan Advancer AxlePower ünitenin Holanda’daki ilk teslimatını gerçekleştirdi. 




Thermo King soğuk zincirdeki uzmanlığını dijital ürünlerin taşınmasında kullanıyor


Yayın: 09-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Soğuk zincirde uzun yıllara dayanan uzmanlığı ile Thermo King, dijital ürünlerin tedarik zincirinde de önemli bir rol üstleniyor.




Thermo King’ten yeşil dönüşüm adımları


Yayın: 10-05-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Sürdürülebilirliğe ulaşmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Thermo King, Avrupa'daki en eski fabrikası olan Galway fabrikasını tamamen karbon nötr hale getirdi. Bu çalışma depolama alanlarında yılda 230 milyon ton daha az atık anlamına geliyor.